Asfalt grup

KUSH JEMI NE

Aktiviteti ynë është ndërtimtari e ulët - ne projektojmë dhe ndërtojmë rrugë dhe oborre. Ne jemi një ekip profesionist me përvojë shumë dekadash. Kemi makineri moderne për të gjitha shërbimet tona.

Pse të na zgjidhni ne?

  • Trajnimi profesional i stafit të Asfalt Grup është arsyeja pse klientët tanë janë gjithmonë të kënaqur me punën tonë.
  • Ne jemi lider në realizimin e të gjitha llojeve të projekteve. Kënaqësia e klientëve tanë është prioriteti ynë.
KONTAKT

SHËRBIME

ÇFARË OFROJMË

Asfaltim

Asfaltim të rrugëve dhe sipërfaqeve të tjera.

Rregullim

Rregullim të oborreve si oborre private edhe publike

Kanalizim

Hapje dhe vendosje e kanalizimit

Përgatitje

Përgatitje në terren me makineri të duhur

KËRKONI OFERTË

Na kontaktoni për nevojën tuaj - projekt, produkt dhe lloj tjetër kërkese. Ekipi ynë do të përgatisë një ofertë me çmimin, cilësinë dhe afatin më të mirë të prodhimit sipas kontratës.

GALERIA

PROJEKTET TONA

KONTAKT

NA KONTAKTONI

Adresa:

F. Orizare, Kumanovë, Maqedoni

Telefon:

+389 70 313 126

Loading
Your message has been sent. Thank you!